Over ons

Home » Over ons

Canjers Personeelsbemiddeling

Is dé bemiddelaar in werk voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Noord- en Midden-Limburg en Noord-Brabant.

Voor werkzoekende in de regio bieden wij banen aan voor langere tijd met vaste uren! Vaak worden onze kandidaten na een bepaalde periode ook op contract genomen bij het bedrijf en daar zijn wij trots op!

Voor de werkgevers zijn wij een betrouwbare partner en door onze persoonlijke benadering maken wij de beste match voor jouw vacature. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren en werving en selectie.

Neem contact op

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit een aantal enthousiastelingen, ontmoet ze hier!

Ontmoet Carst

Hoi ik ben Carst. Het Canjers avontuur begon in 2018, na 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij een grote uitzender was het tijd om het zelf te doen, om het beter te doen! Het idee: werven en bemiddelen in de regio, werken met goede werkgevers, voornamelijk binnen het midden en klein bedrijf voor uitdagende en leuke banen met als uiteindelijk doel een contract. Inmiddels hebben wij veel opdrachtgevers en werkzoekende blij mogen maken met een leuke baan en een contract en hier zijn wij trots op.

Ben jij op zoek naar een toffe baan, of de beste werknemers van de regio? Neem contact op, of kom langs voor een kop koffie!

Ontmoet Karin

Hoi ik ben Karin, 41 jaar,  en woon samen met mijn gezin in Venray. Na het afronden van de hoge Hotelschool in Maastricht en altijd in de horeca gewerkt te hebben ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen. Na een aantal jaren in het buitenland gewoond te hebben ben ik in maart 2020 bij Canjers Personeelsbemiddeling aan het werk gegaan.

Ik kijk graag samen met jou waar je talenten en interesses liggen om zo tot een goede match te komen. Neem contact op, of kom langs voor een kop koffie!

Wij zijn er voor jou!

Canjers Personeelsbemiddeling heeft de leukste vacatures bij de beste werkgevers in de regio. Deze werkgevers willen investeren in jou en jouw toekomst.

Wil jij een baan die bij jou past, die je energie geeft, vaak met uitzicht op een contract? Schrijf je in en wij helpen jou deze baan te vinden!

Inschrijven

Zoek jij een tijdelijke baan of een baan met uitzicht op een vast contract? Vind de ideale baan die bij jou past.