Nieuwe Canjers website

Home » Nieuws » Nieuwe Canjers website

20 januari 2022

Een nieuw jaar, een nieuw jasje voor Canjers

De afgelopen jaren is Canjers Personeelsbemiddeling hard gegroeid. Wij hebben ons als bedrijf en als professionals dan ook flink ontwikkeld en vonden dat de oude website niet meer voldoende liet zien waar wij voor staan. Wij waren uit ons jasje gegroeid. Daarom hebben wij besloten om 2022 knallend van start te gaan met een nieuwe website, verzorgd door Flexsoftware.

Bij Canjers geloven wij in een persoonlijke benadering, maar op onze oude website was eigenlijk helemaal niet te zien wie wij zelf zijn. Daarom kun je vanaf nu op de nieuwe website zien wie wij zijn op onze ‘over ons’ pagina, compleet met foto’s!

Ook vonden wij dat de oude website niet het enthousiasme en de energie uitstraalde waarmee wij te werk gaan. De nieuwe website straalt dit door de kleuren, afbeeldingen en speelse structuur veel beter uit. Bovendien kunnen werkzoekenden nu filteren tussen de vacatures. Maar ook kun je nu filteren per regio waar wij actief bemiddelen. Zo helpen wij jou jouw droombaan dicht bij huis te vinden. Want hoe mooi is het als je gewoon op de fiets maar het werk kunt? Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen zorgen, je kunt je gewoon inschrijven, dan gaan wij samen met jou op zoek naar de baan die bij jou past!

Opdrachtgevers zien onder ons diensten kopje nu wat wij voor hen kunnen betekenen. En per dienst vinden zij informatie om te bepalen welke dienst het beste bij hun past. Ben je geïnteresseerd of kom je er niet uit? Dan klik je simpelweg op ‘contact opnemen’ en binnen no-time hoor je van ons. Dan kijken we samen hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en hopen met deze verbetering nog meer kandidaten en opdrachtgevers te kunnen helpen in 2022!

Natuurlijk zijn wij nu erg benieuwd naar wat jullie van onze nieuwe website vinden. Kijk op je gemak eens rond en laat het ons weten in de opmerkingen op Facebook of LinkedIn.

Hartelijke groeten,

Team Canjers

Zoek jij een tijdelijke baan of een baan met uitzicht op een vast contract? Vind de ideale baan die bij jou past.