Canjers heeft een nieuw kantoor!

Home » Nieuws » Canjers heeft een nieuw kantoor!

15 februari 2022

Meer goed nieuws: wij hebben een nieuw kantoor!

Naast de nieuwe Canjers website werd het ook tijd voor een nieuw kantoor. Gevestigd aan de Kempweg 70 in Venray in het pand van het Feel Fit Center, zitten wij op slechts 13 minuten fietsen vanaf het station Venray Oostrum. En 5 minuten fietsen vanaf het centrum. Ook zijn wij met de auto goed bereikbaar en kun je recht voor de deur parkeren.

nieuw kantoor  

Met de komst van Karin en de harde groei van Canjers Personeelsdiensten de afgelopen jaren werd het tijd voor wat meer ruimte. Een frisse nieuwe plek waar wij lekker verder kunnen met wat wij het liefste doen, het matchen van goed personeel met de baan die bij hen past.

In het raam van ons nieuwe kantoor vind je vanaf nu de nieuwste vacatures, maar ook is er ruimte om even binnen te komen voor een bakje koffie en een praatje. Dan helpen wij jou persoonlijk op weg!

  nieuw kantoor

Onze mooie raambelettering is geplaatst door Creemers Zeilmakerij & Reclame en ook hier zijn wij super blij mee.

Ben jij op zoek naar een baan, of ben jij een opdrachtgever die op zoek is naar personeel? Neem dan vooral contact met ons op en wie weet ontvangen wij jou wel in ons mooie kantoor voor een kop koffie!

Hartelijke groeten,

Team Canjers

Zoek jij een tijdelijke baan of een baan met uitzicht op een vast contract? Vind de ideale baan die bij jou past.