CV op maat! Val op met jouw persoonlijke CV

Home » Nieuws » CV op maat! Val op met jouw persoonlijke CV

8 juli 2024

Zorg ervoor dat je CV perfect aansluit bij elke sollicitatie, inclusief de bedrijfskleuren. Gebruik een overzichtelijke opmaak die er professioneel uitziet en gemakkelijk te lezen is voor recruiters. Denk erover na om misschien frisse elementen toe te voegen. Zoals een subtiele kleuraccent die frisheid en energie uitstraalt, zoals een lichtblauwe tint. Veel CV’s zijn namelijk onopvallend en worden makkelijk over het hoofd gezien. Dus onderscheid je met een CV op maat, maar probeer het wel zakelijk te houden.

Focus op relevante werkervaring en vaardigheden die specifiek passen bij de functie waarvoor je solliciteert. Benadruk bijvoorbeeld projecten of prestaties die relevant zijn uit jouw arbeidsverleden. Maak hiermee duidelijk dat jij de juiste persoon bent voor de functie! Zorg ervoor dat je CV ook een sectie bevat waarin je jouw hobby’s en interesses benoemt, zoals vrijwilligerswerk of hobby’s die jouw veelzijdigheid en persoonlijkheid laten zien. Zo laat jij de persoon achter de CV zien.

Vergeet niet om je contactgegevens bij te werken en te verifiëren, zodat recruiters je gemakkelijk kunnen bereiken voor een gesprek. Een goed aangepast CV met een persoonlijke twist zal niet alleen opvallen, maar ook laten zien dat je zorgvuldig hebt nagedacht over hoe je jouw ervaring en persoonlijkheid het beste kunt presenteren tijdens deze sollicitatieperiode.

Op zoek naar een baan? Check de vacatures van Canjers en pas je net opgedane kennis direct toe!
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Jouw succes begint hier!

Zoek jij een tijdelijke baan of een baan met uitzicht op een vast contract? Vind de ideale baan die bij jou past.