Canjers sponsort SV Merselo

Home » Nieuws » Canjers sponsort SV Merselo

7 juni 2022


Sinds kort zijn wij trotste sponsor van SV Merselo. We sponsoren middels een mooi bord (foto) langs het hoofdveld. Een mooie mijlpaal in het vierjarige bestaan van Canjers! 

 

SV Merselo

Carst Numan (eigenaar Canjers Personeelsbemiddeling) met het derde elftal van SV Merselo.

 

Waarom SV Merselo?

Zelf (Carst Numan) speel ik al jaren bij Merselo, een lange periode in het eerste elftal maar nu inmiddels alweer een paar jaar bij het derde elftal. Een team met een grote drive om te winnen maar uiteraard ook een goede derde helft ;).

Naast het steunen van de club willen we het publiek en de leden van de club ook graag laten zien dat wij super leuke banen hebben in de regio. En dat wij werkzoekenden graag helpen bij het vinden van de juiste baan. Ook willen wij werkgevers helpen het juiste personeel te vinden. Op onze website lees je hier meer over.

We zijn blij dat wij deze ambitieuze en gezellige club mogen steunen. Mocht je nou zelf op zoek zijn naar een leuke club om te voetballen, of om te sponsoren, dan kun je contact opnemen via info@canjers.nl.

 

Geschiedenis van de vereniging

SV Merselo werd in 1957 opgericht, al vond de officiële opening pas plaats in 1958. SV Merselo begon als voetbalvereniging, maar in 1979 werd de afdeling korfbal opgericht. In 1972 opende het nieuwe sportpark ‘De Vloet’ te Merselo. Sindsdien vinden alle trainingen en thuiswedstrijden van de club hier plaats.

De club bestaat inmiddels al 65 jaar en heeft lokaal dan ook heel veel betekend voor meerdere generaties voet- en korfballers. Wij zijn dus erg blij met Canjers nu ook iets terug te kunnen geven!

 

SV Merselo

Een artikel uit de Peel en Maas van 20 december 2007 (lees hier het volledige krantenartikel).

 

Zoek jij een tijdelijke baan of een baan met uitzicht op een vast contract? Vind de ideale baan die bij jou past.