Informatie

Kennis, informatie en goede gewoontes

Voor kandidaten

Canjers Personeelsbemiddeling gaat graag voor jou aan de slag om de beste banen te vinden.

Wat wij belangrijk vinden is dat we samen die uitdagende baan voor jou gaan vinden. Samenwerking in het zoeken van die juiste nieuwe baan vinden wij dan ook heel belangrijk.

Canjers Personeelsbemiddeling kent twee manieren waarop wij voor jou aan de slag gaan namelijk via Actief recruitment of Latent recruitment. Hieronder kan je lezen wat je van ons kan verwachten:


Actief recruitment:

Wij gaan direct voor jou actief aan de slag. Vanuit ons netwerk benaderen we bedrijven die passen bij jouw ervaring en wensen. Daarnaast komt Jij als actief werkzoekende anoniem op onze website te staan. Klanten die de website van Canjers Personeelsbemiddeling bezoeken kunnen dan bij interesse ons benaderen. Verder posten we jou anoniem op linkedin en facebook om zoveel mogelijk reacties te krijgen. Zo gaan we proberen op korte termijn een mooie baan voor jou te vinden.


Latent Recruitment:

Jij bent niet direct op zoek naar een nieuwe baan. Maar met de juiste voorwaarden zou je best een switch durven en willen maken. Na een goed gesprek kennen wij jou wensen en voorwaarden waaronder je zou willen switchen. In overleg met jou gaan we de door ons samen besproken acties ondernemen en houden we regelmatig contact over de eventuele mogelijkheden.

Schrijf je in, mail, whatsapp, bel of kom binnen lopen. Neem je CV mee! Als we mogelijkheden voor je zien dan gaan we knallen!